Cardanas

Zoek hier naar een tweedehands cardanas voor uw auto

De cardanas verbindt de versnellingsbak en het differentieel en is een essentieel onderdeel in de auto. Heeft u een kapotte cardanas? Op deze pagina vindt u tweedehands cardanassen voor verschillende merken, zoals Mercedes, Porsche, BMW, Audi en Volkswagen.

Lees meer »

Onderdeel niet gevonden?

Wij helpen u graag bij het vinden van het gewenste onderdeel. Neem contact met ons op en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek.

Aanvraag plaatsen

Hoe de cardanas in een auto werkt

Een cardanas functioneert als de verbinding tussen de versnellingsbak en het differentieel. Vaak bestaat de cardanas uit een aandrijfas en kruiskoppelingen. De cardanas zorgt ervoor dat de wielen worden aangedreven wanneer de auto in de versnelling wordt gezet. De cardanas heeft dus een belangrijke rol bij het aandrijven van de auto.

Kapotte cardanas vervangen

De cardanas is een essentieel onderdeel in de auto. Wanneer de cardanas kapot is, kunt u niet verder rijden. Soms kan er een knik in de cardanas ontstaan, wat te herkennen is aan een tikkend geluid tijdens het rijden, voornamelijk in de bocht. De cardanas is in zijn geheel te vervangen. U vindt op deze pagina tweedehands cardanassen van verschillende bedrijven en met een voordelige prijs. Zoek snel voor een passende cardanas voor uw auto door links uw merk en model te selecteren. Alle tweedehands onderdelen op TotalParts kunnen 24/7 worden besteld.

Bekijk ook andere onderdelen voor de aandrijving van uw auto, zoals: kruiskoppeling, homokineet, aandrijfas, cardan, versnellingsbak schakel, versnellingsbak automaat, cardan, cardanas kruiskoppeling.

Bekijk cardanassen per auto merk:

- Cardanas voor Audi
- Cardanas voor BMW
- Cardanas voor Citroën
- Cardanas voor Dodge
- Cardanas voor Ford
- Cardanas voor Iveco
- Cardanas voor Jaguar
- Cardanas voor Mazda
- Cardanas voor Mercedes
- Cardanas voor Mitsubishi
- Cardanas voor Nissan/Datsun
- Cardanas voor Opel
- Cardanas voor Porsche
- Cardanas voor Saab
- Cardanas voor Toyota
- Cardanas voor Volkswagen