Abs pomp

Zoek hier naar tweedehands abs pompen voor uw auto

Op deze pagina vindt u Abs pompen. Selecteer uw merk en model en zie direct welke onderdelen op voorraad zijn.

Lees meer »

Onderdeel niet gevonden?

Wij helpen u graag bij het vinden van het gewenste onderdeel. Neem contact met ons op en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek.

Aanvraag plaatsen

Wat doet een abs pomp in de auto?

ABS staat voor "anti locking breaking systeem", en zoals de naam al zegt voorkomt de abs pomp dat de wielen op slot slaan wanneer er hard geremd wordt. Dit zorgt ervoor dat de auto niet slipt op gladde wegen. De abs pomp maakt onderdeel uit van het ABS systeem, samen met de kleppen, snelheidssensoren en controller. De abs pump regelt de druk op de remslang nadat de klep de druk omlaag heeft gebracht.

Een kapotte Abs pomp vervangen

De abs pomp is een essentieel onderdeel in het abs systeem. Als het systeem kapot is zal er meestal een lampje branden op het dashboard. Moeilijkheden met het remmen kunnen duiden op problemen met de abs. Als u problemen heeft met de abs kunt u het beste een monteur inschakelen om de auto te onderzoeken. Bij de garage kunnen ze u vertellen of de abs pomp of een ander abs onderdeel vervangen moet worden.

Tweedehands abs pomp kopen

Een abs pomp vervangen kan honderden euros kosten. Wanneer u voor een tweedehands abs pomp kiest kan dit veel geld schelen. Op deze pagina vindt u tweedehands abs pompen aangeboden door verschillende autodemontagebedrijven en voor verscheidene auto merken, zoals BMW, Suzuki, Subaru, Volkswagen, Ford en meer. Selecteer links uw merk en model om een geschikte abs pomp voor uw auto te vinden.

Abs pompen per merk bekijken:

- Abs pomp voor Audi
- Abs pomp voor BMW
- Abs pomp voor Citroën
- Abs pomp voor Fiat
- Abs pomp voor Ford
- Abs pomp voor Hyundai
- Abs pomp voor Kia
- Abs pomp voor Mercedes
- Abs pomp voor Opel
- Abs pomp voor Peugeot
- Abs pomp voor Renault
- Abs pomp voor Seat
- Abs pomp voor Subaru
- Abs pomp voor Suzuki
- Abs pomp voor Toyota
- Abs pomp voor Volkswagen
- Abs pomp voor Volvo