Bumper Voor

Zoek hier naar een gebruikte, tweedehands bumper voor voor uw auto

Lees meer »

Onderdeel niet gevonden?

Wij helpen u graag bij het vinden van het gewenste onderdeel. Neem contact met ons op en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek.

Aanvraag plaatsen

Schade aan de bumper voor

De bumper vangt de grootste schok op bij een botsing. Daarom is bumperschade de meest voorkomende vorm van autoschade. Hoeveel schade de bumper voor oploopt is afhankelijk van hoe ernstig het ongeluk is. Krassen en lakschade kunnen vaak worden gerepareerd door middel van spotrepair, ofwel 'bijspuiten'. Bij zwaardere schade zal de bumper voor in de meeste gevallen moet worden vervangen. Het is belangrijk om niet door te blijven rijden met een ernstig beschadigde bumper, omdat de bumper voor de rest van de auto, waaronder de motor, maar ook de chauffeur en passagiers beschermt. Wanneer een bumper kapot is, kan hij niet goed meer zijn werk doen.

Bumper voor vervangen

Wanneer u ernstige schade aan uw bumper voor heeft, kunt u ervoor kiezen deze te vervangen met een nieuw of tweedehands bumper voor. In sommige gevallen kan een kapotte bumper voor nog bijgespoten worden, maar omdat dit veel werk is zullen veel garages aanraden de bumper te vervangen. Een gebruikte bumper is vaak een prima betaalbare oplossing. Als de kleur van het gebruikte onderdeel niet overeenkomt met uw auto kan dit bijna altijd later worden bijgespoten.

Tweedehands bumper voor bestellen

Op TotalParts vindt u tweedehands bumpers voor aangeboden door verschillende autodemontagebedrijven. U vindt hier bumpers voor voor verschillende auto merken, zoals Volkswagen, Mini, Suzuki, Citroën, Toyota, Peugeot, Nissan/Datsun BMW, Opel, Renault, Fiat, Seat, Audi en meer. Selecteer links uw merk en model om direct een passende bumper voor uw auto te vinden. Wanneer u een passend onderdeel heeft gevonden kunt u deze direct bestellen op onze site. Als u een onderdeel niet kunt vinden, is het mogelijk dat deze toch bij een van de aanbieders beschikbaar is. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en als een aanbieder het gewenste onderdeel op voorraad heeft zal deze direct contact met u opnemen.

Bekijk ook: bumpercover voor, bumperdeel links voor, bumperdeel rechts voor, bumper achter, bumperframe voor, bumperbalk voor