Corona / COVID-19

By taking extensive precautions, we are perfectly able to continue to serve you. Our companies are fully operational and handle your orders daily, so you receive them swiftly.

1780 reviews:

77% 406 with remarks
12% 44 with remarks
6% 25 with remarks
2% 13 with remarks
4% 46 with remarks

haresh (Rear Light Left)

Exelente servicio

16-09-2021, España
Robert (Jack Set)

Jammer dat de correspondentie van de verkopende partij alleen in het Italiaans was. Die mail is rechtstreeks de spambox in gegaan en verwijderd. Realiseerde mij later pas dat dit ( 2e handse ) onderdeel wel eens uit Italie kon komen ( Fiat onderdeel ) :)Too bad the correspondence of the selling party was only in Italian. That mail went directly into the spam box and deleted. Did I realize later that this (2nd hand) part could come from Italy (Fiat part) :)

15-09-2021, Nederland
Theo (Drive Shaft Left Front)

Aanrader !Recommended!

13-09-2021, Nederland
David (Oil Cooler)

excellent , exactly as described, well packaged and delivered as scheduled ,

13-09-2021, United Kingdom
Anna (Power Window Mechanism Right Front)

Affordable parts, quick delivery. Overall great experience

13-09-2021, Éire
PAWEŁ (Windshield Washer Reservoir Front)

ALL is ok, things ,,,;-0

13-09-2021, Polska
Jean-Claude un (Rear Hatch)

Très satisfait du vendeur.
Pièce conforme.Very satisfied with the seller.
Compliant part.

12-09-2021, France
Marc (Side Mirror Right Electric)

Ging om een autospiegel, zat scheur in plastic en dit was niet vermeld door de verkoper van dit artikel. Zelf moeten lijmen, verder was de spiegel in orde.Went to a car mirror, sat crack in plastic and this was not mentioned by the seller of this article. Having to glue yourself, otherwise the mirror was in order.

10-09-2021, Nederland
Frank (Gear Change Lever)

Perfect geleverd ... Top!

09-09-2021, Nederland
roberto (Fuel Pump C)

Venditore topTop seller

09-09-2021, Italia
Bart (Windshield Wiper Mechanism)

Ik kreeg eerst een verkeerd onderdeel opgestuurd (die er wel op lijkt). Ik heb ze gemaild dat het het verkeerde onderdeel was en ik kreeg meteen de goede wel toegestuurd. Het was nog steeds een ander onderdeel dan op de foto maar hij werkt hetzelfdeI was first sent a wrong part (which looks like it). I emailed them that it was the wrong part and I immediately got the good one sent. It was still a different part than in the picture but it works the same

09-09-2021, Nederland
Patrick (Seat Belt)

Transport/verzending kan misschien iets snellerTransport/shipping might be a little faster

09-09-2021, België/Belgique
Hervé (Side Mirror Right Electric)

Tres bonne transactionVery good transaction

06-09-2021, France
J.Th.B. (Rear Light Left)

Uitstekend verzorgd en goed verzorgd door sloopbedrijf StoutenExcellently cared for and well cared for by demolition company Stouten

06-09-2021, Nederland
rudy (Back Door Right)

product klopte volledig met de beschrijven en werd goed verpakt afgeleverd het is gewoon perfect verlopen !!!!product fully matched the description and was delivered well packed it just went perfectly !!!!

05-09-2021, België/Belgique
Jukka (Ecu Unit (Cdi Ignition))

Many thanks!

03-09-2021, Suomi
Timo (Switch Power Windows)

Top gerne wieder.

27-08-2021, Nederland
Fred (Headlight Left)

Alles prima, mistte een stofkapje, maar deze kon ik overzetten van de oude lamp.Everything fine, missed a dust cap, but I could transfer it from the old lamp.

27-08-2021, Nederland
Przemysław (Combi Switch)

Friday morning ordered, saturday evening at home.

26-08-2021, België/Belgique
Paul (Roof Trim Left)

Nadat het onderdeel beschadigd was aangekomen hiervan melding gemaakt. Aankoop bedrag werd direct geretourneerd. Jammer van het onderdeel maar prima afhandeling.After the part had arrived damaged, this was reported. Purchase amount was returned immediately. Too bad about the part but fine handling.

24-08-2021, Nederland
Peter (Wiper Cowl)

Onderdeel netjes verpakt en compleet aangeleverd. Prima prijs kwaliteits verhouding.Part neatly packed and delivered complete. Excellent price quality ratio.

24-08-2021, Nederland
Bernd (Airbag Steering Wheel)

Alles zur vollsten Zufriedenheit. Kann man weiter empfehlen. Sehr schnelle Lieferung sogar aus dem Ausland.All to the fullest satisfaction. Can be recommended. Very fast delivery even from abroad.

23-08-2021, Deutschland
Raymond (Steering Wheel)

verzending kan wat sneller de afzender had zijn pakket snel klaar waarna de verzending wat langer duurde.
helaas zat bij het bestelde onderdeel niet meer de aansluit stekker van de airbag dat was wel jammer.shipping can be a bit faster the sender had his package ready quickly after which the shipment took a little longer.
unfortunately, the ordered part was no longer the connection plug of the airbag, which was a pity.

23-08-2021, Nederland
Amanda (Rear Shelf)

Ik ben zeer tevreden over prijs kwaliteit en verzendingI am very satisfied with price quality and shipping

22-08-2021, Nederland
John (Fuel Pump C)

Hellemaal top zo besteld en nog geen 2 dagen later in huisHellemaal top ordered in this way and less than 2 days later at home

20-08-2021, Nederland
Ed (Spare Wheel)

Keurig geleverdNeatly delivered

19-08-2021, Nederland
peter (Fuse Box)

Perfect , niks op aan te merkenPerfect, nothing to complain about

19-08-2021, Nederland
Peter (Gps Navigation System)

Alles OKeverything ok

18-08-2021, Deutschland
Theo (Fuel Pump C)

Onderdeel past niet terwijl het goed moet zijn. Stouten bv wil wel een ander onderdeel sturen maar ik wil retourneren en geld terug.Part does not fit while it must be good. Stouten bv wants to send another part but I want to return and refund money.

17-08-2021, Nederland
R (Speedometer)

Alles erg duidelijk en naar wensEverything very clear and as desired

17-08-2021, Nederland
Roberto (Fuel Pump Electric)

Molto buono, consigliato

15-08-2021, Italia
André (Speaker)

Geweldig! Een luidspreker voor mijn volvo s40 besteld en binnen een goede week al in huis vanuit Litouwen.Terrific! Ordered a speaker for my volvo s40 and within a good week already in house from Lithuania.

14-08-2021, Nederland
GIUSEPPE (Seat Belt Left Front)

PRODOTTI OTTIMI!

10-08-2021, Italia
Viktor (Starter Motor)

top ...

10-08-2021, Deutschland
Willy (Tank)

Toptop

08-08-2021, België/Belgique
Francesco (Jack Set)

Excellent

07-08-2021, Italia
STEVEN (Rear Shelf)

PRIMA SERVICE!!!
Betrouwbaar..
U heeft aan mij een nieuwe klant!GREAT SERVICE!!!
Reliable..
You have a new customer for me!

06-08-2021, België/Belgique
Adri (Rear Window)

GeenNO

02-08-2021, Nederland
emelyne (Power Steering Reservoir)

good job

02-08-2021, France
Patricia (Switch Power Window Left Front)

Snelle service en goed verpakt goede onderdelen voor weinig ben zeer tevreden en zal hier zeker nog weer bestellenFast service and well packed good parts for little am very satisfied and will definitely order here again

01-08-2021, Nederland
Simon (Horn)

Claxon functioneerde uiteindelijk nietHorn did not work in the end

29-07-2021, Nederland
Martijn (Control Panel Climate Control)

Onderdeel was vies en plakkerig. Simpel doekje was genoeg erover maar teveel moeite voor de verkoperPart was dirty and sticky. Simple cloth was enough about it but too much trouble for the seller

29-07-2021, Nederland
Joachim (Miscellaneous)

Alles superEverything was great

26-07-2021, Deutschland
Hendrik (Roof Trim Right)

Na de betaling/offerte te hebben voldaan, werd er gevraagd of ik nog extra wilde betalen ivm extra verzendkosten. Het is dat ik het onderdeel nodig had…After paying the payment/quotation, I was asked if I wanted to pay extra due to extra shipping costs. It's that I needed the part...

26-07-2021, Nederland

Het ging hier om een dakrails die in principe niet veel weegt, maar niet met een standaard (goedkoop) pakket vervoerd kan worden zonder te beschadigen (verbuigen). Normaal wordt voor dit soort onderdelen ook een "speciaal transport" prijs gehanteerd. Deze was echter voor dit onderdeeltype niet correct ingtesteld. De aanbieder heeft daarom een voorstel gedaan voor een betere (maar iets duurdere) verzendmethode, waarbij de dakrail zeker weten heel aankomt.

Albert (Air Flow Meter)

Bij Verboom autorecycling hadden ze nog een LMM liggen voor een Kadett GSI .
Is een gebruikte uit de jaren 84,85,86 maar werkt perfect en waar vind je ze nog , zeker de Bosch 0280 202 033 is schaars van dit specifieke type .
Blij met Verboom om mijn GSI op de weg te houden hierdoor !At Verboom autorecycling they had another LMM for a Kadett GSI .
Is a used from the years 84,85,86 but works perfectly and where else can you find them , especially the Bosch 0280 202 033 is scarce of this particular type .
Happy with Verboom to keep my GSI on the road because of this !

26-07-2021, Nederland
Denise (Light Switch)

dopo 1 settimana e mezza non ho ancora ricevuto il mio ordineafter 1 week and a half I have not yet received my order

24-07-2021, Italia
Mike (Switch Power Windows)

Product lijkt/voelt niet eend 2dehands.Product does not appear/feel duck 2nd hand.

23-07-2021, Nederland
BRUNO (Camshaft)

Tutto ok.All ok.

22-07-2021, Italia
VLADIMIR (Airbag Steering Wheel)

Je n'ai pas encore reçu le colis.Je ne suis pas content, je suis en colère.I have not yet received the package. I'm not happy, I'm angry.

21-07-2021, France
SALVADOR (Bumper Rear)

Perfecto todo. Recomendable 100x100.

19-07-2021, España
Petros (Brake Caliper Right Front, Brake Caliper Left Front)

Item in very good condition. Fair price, very fast shipping!!!

19-07-2021, Hellas
Ralph (Miscellaneous)

Alles in ordnung Schnell geliefertEverything in order Quickly delivered

19-07-2021, Deutschland
Susanne (Fuse Box)

Sehr schnell geliefert.Delivered very quickly.

17-07-2021, Österreich
LORENZO (Rear Light Right)

TUTTO PERFETTO!!!!!

17-07-2021, Italia
Giuseppina (Control Panel Radio)

Unica pecca i tempi del corriereThe only flaw is the times of the courier

17-07-2021, Italia
MAURO (Centre Console)

Tutto ok, l'unica cosa è che dovreste fornire il numero di tracciabilità della spedizione, in modo che il cliente possa vedere l'arrivo dell'ordine, GRAZIE.All ok, the only thing is that you should provide the tracking number of the shipment, so that the customer can see the arrival of the order, THANK YOU.

16-07-2021, Italia
John (Light Switch)

Het geleverde onderdeel komt niet overeen met de foto op site.The delivered part does not match the photo on site.

14-07-2021, Nederland
Philippe (Cover Plate)

Quick
Nice

14-07-2021, France
Huib (Relay Miscellaneous)

Zou het iedereen aanradenWould recommend it to anyone

12-07-2021, Nederland
Rob (Control Panel Climate Control)

Goed geregeld en snelle levering, top!!Well arranged and fast delivery, top!!

12-07-2021, Nederland
Rafael (Starter Solenoid)

geen klantcontact gehad , ik heb online besteldno customer contact , I ordered online

08-07-2021, Nederland
Joachim (Xenon Starter)

Danke alles bestensThank you all the best

08-07-2021, Österreich
Wolfgang (Propshaft)

Nur zum empfehlen,sehr rasche und unkomplizierte AbwicklungOnly to recommend, very fast and uncomplicated processing

04-07-2021, Österreich
Kevin (Fairing Left)

Een gerepareerd onderdeel met zichtbare schade zijn geen gebruiks sporenA repaired part with visible damage is not a trace of use

04-07-2021, Nederland
Sérgio (Towing Hitch)

Very good

02-07-2021, Portugal
HANI (Stub Axle Left Front)

Super super serviceGreat service

29-06-2021, België/Belgique
Rob (Ac Compressor)

prima onderdeel en werkt. goede verzendinggreat part and works. good shipping

28-06-2021, Nederland
Roy (Control Panel Climate Control)

Prima onderdeel, snel geleverd!Great part, delivered quickly!

28-06-2021, Nederland
Remko (Gear Shifter Automatic)

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met bestelde onderdelen. Keurig verpakt, in goede kwaliteit en snel verzonden.So far only good experiences with ordered parts. Neatly packed, in good quality and shipped quickly.

27-06-2021, Nederland
Mathias (Dashboard Miscellaneous)

Very good!

26-06-2021, Sverige
Bert (Rear Light Right)

Top !!!top!!!

25-06-2021, Nederland
Richard (Heat Shield)

Quality used part af a good price. Recommended

24-06-2021, United Kingdom
Rakesh (Rear Light Left)

Top geregeldTop arranged

23-06-2021, Nederland
Delobel (Switch Power Windows)

Prima onderdelen voor een gunstige prijs. Netjes verpakt en op tijd bezorgd. Ik zal TotalParts zeker bij vrienden/bekenden/collega's aanbevelen.Great parts for a favorable price. Neatly packed and delivered on time. I will definitely recommend TotalParts to friends/acquaintances/colleagues.

23-06-2021, België/Belgique
Ferenc (Spare Wheel)

Better description on the condition of the spare part would be great. Of course for the requested price I didn't expect to get a new part, but this one was very used.

21-06-2021, België/Belgique
Eddie (Cooling Fan)

Hele goede onderdelen en snel geleverd.Very good parts and delivered quickly.

19-06-2021, Nederland
W.R (Fender Right Front)

Communicatie niet optimaal, onderdeel helaas niet aangekomen omdat transportfirma dit kapot had gemaakt. Geld keurig terug.Communication not optimal, part unfortunately not arrived because transport company had broken this. Money back nicely.

17-06-2021, Nederland
René (Rear Shelf)

GLS is niet geschikt voor particulierenGLS is not suitable for individuals

17-06-2021, Nederland
Thijs (Gearbox Manual)

Is goed afgeleverdHas been delivered well

16-06-2021, Nederland
Djagdeep (Spare Wheel)

Zeer tevredenvery, very happy

15-06-2021, Nederland
Liejon (Radio)

Snel het correcte onderdeel geleverd voor een redelijke prijs.Quickly delivered the correct part for a reasonable price.

14-06-2021, Nederland
Marcel (Miscellaneous)

Orderd a part ( Floor plate for Renault) for my dad. The part was in a good State when we recieved it. Safed my dad a lot of money! Very happy with the purchased part!

14-06-2021, Nederland
Emiel (Exhaust Muffler Original Oem)

Na betaling van mijn onderdeel,kreeg ik een paar dagen geen reactie meer ,heb daarna zelf mail gestuurd en kreeg mijn onderdeel toen heel snel bezorgd. Alles mooi ingepakt,ben tevreden bestel volgende keer weer .After paying for my part, I didn't get a response for a few days, then sent an email myself and then got my part delivered very quickly. Everything nicely packed, be satisfied order next time again.

14-06-2021, België/Belgique
Arie (Fuse Box)

Verkeerd product geleverd , contact gezocht met bedrijf wat geleverd heeft en die moet op de dag van vandaag nog steeds terug bellen of mailen. Wat nog steeds niet gebeurd is . Het geld is binnen en je bent bedankt ! Dit was de eerste en laatste keer dat ik op deze manier iets bestelWrong product delivered, contacted company that delivered and still needs to call back or email it today. Which still hasn't happened. The money's in and you're thank you! This was the first and last time I order something like this

13-06-2021, Nederland
Andrej (Windshield Wiper Mechanism + Motor)

Misschien iets beter verpakken.Maybe pack a little better.

12-06-2021, Nederland
M (Fairing Bracket (Upper))

Het onderdeel wat ik besteld had was beschadigd en krom.
Deze moeten terug sturen.
Was mijn eerste bestelling verders geen ervaring met totalpartsThe part I ordered was damaged and crooked.
We have to send these back.
Was my first order otherwise no experience with totalparts

12-06-2021, Nederland
Paolo (Dashboard)

soddisfatto pienamentefully satisfied

11-06-2021, Italia
Rob (Roll Cover)

Onderdeel was niet juist en kwam niet overeen met het onderdeel op de factuurPart was incorrect and did not match the part on the invoice

07-06-2021, Nederland
Hans (Fender Flare, Control Arm Right Rear Lower)

Erg blijVery happy

05-06-2021, Nederland
Olav (Radio Module)

Helaas terug moeten sturenUnfortunately have to send back

04-06-2021, Nederland
Martin (Speedometer)

tweede bestelling, deze tellerunit zonder defectensecond order, this counter unit without defects

03-06-2021, Nederland
Michel (Radiator Grill)

Het past niet op een fiat panda, ik vermoed dat het een fiat uno onderdeel isIt doesn't fit on a fiat panda, I suspect it's a fiat uno part

01-06-2021, Nederland
Horváth (Lambda Sensor)

Very good

29-05-2021, Magyarország
Pascal (Rear Shelf)

Het onderdeel is in werkelijkheid minder mooi en compleet dan foto's hebben doen geloven.
Bruikbaar...maar niet topIn reality, the part is less beautiful and complete than photos have led to believe.
usable... but not top notch

27-05-2021, Nederland
jan (Brake Master Cylinder Rear)

Rempomp werkte niet.Zat gewoon vast.Brake pump didn't work. Just got stuck.

26-05-2021, België/Belgique
Peter (Window Trim Seal)

Bestelde onderdeel prima ontvangen. Attente bezorger! Past prima!Ordered part well received. Attentive delivery man! Fits fine!

26-05-2021, Nederland
Detlev (Glove Box)

Alles bestens, schnelle Lieferung.All the best, fast delivery.

25-05-2021, Deutschland
Roel (Sun Roof Glass)

Bijna 2 weken geleden besteld en nog steeds niet aangekomen...Ordered almost 2 weeks ago and still didn't arrive...

23-05-2021, België/Belgique
Henri (Air Filter Housing)

The part received was conform to what expected

22-05-2021, France
Andre (Fan)

Einfach superSimply super

17-05-2021, Deutschland

Below you can add your own review.